Rauno Matintupa on vuoden 2018 joukkoliikennehenkilö

Vuoden 2018 joukkoliikennehenkilö on Rauno Matintupa, joukkoliikennevastaava Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.

Rauno on kokenut joukkoliikenneasiantuntija ja hyvä verkostoituja, joka tulee toimeen kenen tahansa kanssa, ja on valmis jakamaan tietoa ja tekee sitä aktiivisesti. Hän on kehittämismyönteinen ja innolla aloittamassa ja esittelemässä uusia hankkeita ja projekteja eri tilaisuuksissa. Hän on pidetty yhteistyökumppani.

Rauno puhuu joukkoliikenteen puolesta.

Raunon kanssa on helppo asioida. Hän on tekemässä yhteistä hyvää yhteistyökuntien ja kaupunkien kanssa. Rauno on uudistumishaluinen, eikä tyydy katsomaan omaa kokonaisuutta, vaan työssään kannustaa alueen kuntia oikeaan suuntaan. Hän pysyy mukana muutoksissa ja on ollut työtiiminsä kanssa aktiivinen maakuntamallin selvittäjä.

Kyseessä on sillanrakentaja joka näkee laaja-alaiset kokonaisuudet mukaan lukien muu henkilöliikenne. Joukkoliikenne on monien asioiden yhteispeliä.

Rauno on aina positiivisella mielellä ja helposti lähestyttävissä.

Paikallisliikenneliitto haluaa vuoden joukkoliikennehenkilövalinnalla nostaa alan arvostusta ja kannustaa joukkoliikenteen ammattilaisia työssään.

Vuoden joukkoliikennehenkilövalinta julkaistiin Paikallisliikennepäivillä Turussa 27.-28.9.2018, jonne kokoontui noin 300 liikennealan ammattilaista ja päättäjää. Paikallisliikenneliitto on joukkoliikenteen järjestämisestä vastaavien kaupunkien ja kaupunkiseutujen viranomaisten joukkoliikenteen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Paikallisliikenneliiton jäsenyhteisöjen järjestämässä joukkoliikenteessä tehdään noin 80 % Suomen maajoukkoliikenteen matkoista. Yhteistyöjäseninä on kahdeksan ELY-keskusta, TVV LMJ Oy ja HKL.

Print Friendly, PDF & Email