Marja-Leena Inkinen-Remes on vuoden joukkoliikennehenkilö

Vuoden joukkoliikennehenkilö, Marja-Leena Inkinen-Remes, joukkoliikennelogistikko Joensuun seudun joukkoliikenteeltä, on rautainen joukkoliikenneammattilainen pitkällä kokemuksella toimialaan. Hän on selkeäsanainen ja ytimekäs viestinnässään ja kertoessaan, mitä oman alueen joukkoliikennepalvelussa tapahtuu.

Hän tulee toimivalta-alueelta, jonka joukkoliikennelippujen yhteentoimivuus kattaa omia rajojaan isompaa aluetta ja palveluja, ulottuen ympäröivään seutukuntaan. Vuoden joukkoliikennehenkilöllä on ollut keskeinen ja aloitteellinen rooli yhteistyössä.

Henkilöä on kuvailtu hirmuiseksi työmyyräksi ja yhteistyömyönteiseksi. Marja-Leena on ratkaisuhakuinen vaikeissakin asioissa, ja alkuun jopa mahdottomiltakin tuntuvissa järjestelytarpeissa. Vaikeudet tunnustaen, Marja-Leena löytää silti ratkaisuehdotukset. Yhteistyö hänen kanssaan on helppoa.

JOJO -liikennepalvelu, missä vuoden joukkoliikennehenkilö työskentelee, takoo matkustajaennätyksiä, vuonna 2019 ja nyt koronasta toipumisen jälkeen. JOJO -palvelu, brändi ja bussien käyttövoimat ovat tekijätiimin työllä kehittyneet esimerkillisesti.

Vuoden joukkoliikennehenkilö on myönteinen luonne mustalla huumorilla varustettuna. Parasta joukkoliikenteen A-ryhmää siis!

Paikallisliikenneliitto haluaa vuoden joukkoliikennehenkilövalinnalla nostaa alan arvostusta ja kannustaa joukkoliikenteen ammattilaisia työssään. Vuoden joukkoliikennehenkilövalinta julkaistiin Paikallisliikennepäivillä Lahdessa 14.-15.9.2023, minne kokoontui noin 280 liikennealan ammattilaista ja päättäjää.

Paikallisliikenneliitto on joukkoliikenteen järjestämisestä vastaavien kaupunkien ja kaupunkiseutujen viranomaisten joukkoliikenteen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Paikallisliikenneliiton jäsenyhteisöjen järjestämässä joukkoliikenteessä tehdään noin 80 % Suomen maajoukkoliikenteen matkoista.

Kuvassa Marja-Leena (keskellä) Paikallisliikenneliiton puheenjohtajiston Sini Puntasen ja Mika Periviidan kanssa.

Print Friendly, PDF & Email