Iltapäiväseminaari 19.3.2020 on peruutettu

Torstain 19.3. tilaisuus jouduttiin valitettavasti perumaan koronaviruksen vuoksi. Lähetimme tiedon peruutuksesta tilaisuuteen ilmoittautuneille ja tilaisuuden esiintyjille sähköpostilla.

Seuraava tilaisuutemme keskustella ja jakaa joukkoliikennetietoa ison yleisön seurassa on 1.-2.10.2020 Hämeenlinnassa Paikallisliikennepäivillä https://pll.agendacloud.fi/tapahtuma/seuraavat-paikallisliikennepaivat-1-2-10-2020-hameenlinnassa

Paikallisliikenneliiton vuosikokous jäsenten edustajille pidetään suunnitellusti 19.3.2020 klo 10:30. Etäosallistumislinkki ja uusi kokouspaikkatieto lähetetään kutsun ja kokousaineiston saaneella jakelulla. Lisätietoja tarvittaessa [email protected], puh 050 4344 514.

Turvallisuus ja viruksen etenemisen hidastaminen ovat nyt ykkösasioita, mutta Paikallisliikenneliiton toiminnanjohtajana jään harmittelemaan tiedonvaihdon ja keskustelujen peruuntumista. Puhtaan kaluston direktiivi edennee kansallisen toimeenpanon lakiluonnoksen viralliseen lausuntovaiheeseen kesään mennessä.

Kiitän tilaisuuteen tulossa olleita keskustelijoita jo käymistämme ennakkokeskusteluista koskien kaupunkiseutujen ja valtion yhteistyötä kaupunkiseutujen joukkoliikenteen kehittämisessä!

Toivon että pystymme pitämään teemaa esillä valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman edetessä ja MAL-asioiden yhteydessä.

Ja toivon myös, että saisimme tällaisen keskustelun järjestettyä lokakuun Paikallisliikennepäiville!

 

Turvallista maaliskuuta ja kevättä,

Minna Soininen, toiminnanjohtaja, Paikallisliikenneliitto ry

Print Friendly, PDF & Email